Prunus laurocerasus Zsófi (SOFIA) PBR EU53851

‘Sofia’ PBR is een nieuw type Prunus laurocerasus en misschien is ze wel de grootste verrassing die je ooit in je tuin hebt gezien.
Verrassing 1: ‘Sofia’ PBR ziet er niet uit als een standaard type laurocerasus. Sterker nog, ze is veel knapper. En dat weet ze!
Verrassing 2: ‘Sofia’ PBR is gemakkelijk in de omgang. Ze zal nooit klagen. Wil je graag dat ze als solitaire plant in je tuin staat? Geen probleem! Wil je liever dat ze met andere Sofia’s samen een haag vormt? Vindt ze ook prima!
Verrassing 3: ‘Sofia’ PBR kan goed tegen de warmte. Ze kan prima tegen temperaturen tot zeker 38 graden Celsius. Ze geniet van zonlicht op haar bladeren; het laat haar zelfs stralen.
Verrassing 4: ‘Sofia’ PBR kan ook goed tegen de kou. Temperaturen tot -25 graden Celsius is geen enkel probleem. De vorst op haar bladeren doen haar denken aan glinsterende diamanten!

Herkomst: Prunus laurocerasus Szófi (SOFIA) PBR  is gevonden door Nemeth Gabor uit Hongarije. Prunus laurocerasus Szófi (SOFIA) PBR is aangevraagd voor Europees kwekersrecht onder nummer: EU53851

Sarcococca x humilis Sarsid 3 (FRAGRANT VALLEY) PBR
Spiraea x cinerea ‘Kaziu’ PBR
Menu