Populus deltoides ‘Purple Tower’ PBR

Populus deltoides ‘Purple Tower’ is een bladverliezende boom die winters van -30° C met gemak overleeft.  De recht opgaande takken zijn donkerrood tot zwart van kleur. De bladeren zijn donker rood. Plant de ‘Purple Tower’ in de volle zon om deze mooie donkerrode bladkleur te behouden. De vorm van het blad is  breed met een gekartelde rand. ‘Purple Tower’ kan een hoogte bereiken van 10 tot 15 meter hoog, mits niet gesnoeid, en een breedte van 3 tot 4 meter. ‘Purple Tower’ gedijd goed op iedere grond soort. Populus deltoides ‘Purple Tower’  heeft een bronzen medaille gewonnen op Green is Live 2011 in Warschau (Polen)  en een gouden medaille op IPM 2011 in Moskou (Rusland).

Populus deltoides ‘Purple Tower’ is beschermd in Europa onder nummer: EU32002. Vermeerdering zonder schriftelijke toestemming verboden.

Herkomst: Populus deltoides ‘Purple Tower’  is veredeld door Green Road Import & Export uit China. Populus deltoides ‘Purple Tower’ is bescherm in Europa door het CPVO onder nummer: EU32002.

Website: www.kromhoutbv.nl

Physocarpus opulifolius Midnight (‘Jonight’) PBR
Prunus laurocerasus ‘Ani’ PBR
Menu