Nandina domestia Sunset Boulevard (‘Manon’) PBR

‘Sunset Boulevard’ is in tegenstelling tot de ‘Summer Sunset’ loopt uit met een kleuren palet aan jonge scheuten van, oranje, rood, geel, roze en groen. De compactheid van de ‘Sunset Boulevard’ is een groot pluspunt, en daarom ook een goede aanvulling in de ‘Sunset’ serie. De jonge scheuten zijn al van het voorjaar in de plant, en blijven daar tot aan het late najaar. In de winter verkleurt zij naar donkeroranje met de groen tint er nog steeds in. ‘Sunset Boulevard’ is toepasbaar in elke tuin, zeer geschikt als patio plant of op het balkon in een mooie pot. Winterhard, indien in de vollegrond tot -15° Celsius.

Nandina domestia Sunset Boulevard (‘Manon’)  is beschermd in Europa onder nummer: EU20143395 en USPP met nummer: PP26,002 . Vermeerdering zonder schriftelijke toestemming verboden.

Herkomst: Nandina domestia Sunset Boulevard (‘Manon’)  is veredeld door Andre Boereboom uit Nederland. Nandina domestia Sunset Boulevard (‘Manon’) is bescherm in Europa door het CPVO onder nummer: EU20143395 en in Amerika onder nummer: PP26,002.

Website: www.boereboom.nl

Nandina domestia ‘Summer Sunset’ PBR
Physocarpus opulifolius Midnight (‘Jonight’) PBR
Menu