Gardenia jasminoides SWEET HEART (ps-2013-3) PBR EU20192209

Gardenia Sweet Heart is een bladhoudende heester met mooie stervormige crème witte bloemen die een wolk van parfum produceren. De eerste bloemen van de Gardenia Sweet Heart zijn zichtbaar aan het einde van het voorjaar/begin zomer en zullen gedurende de hele zomer in overvloed aanwezig zijn. Gardenia Sweet Heart heeft mooi vaasvormig donkergroen blad wat mooi afsteekt tegen de crème witte bloemen. De groei is erg makkelijk, net zoals de knopvorming, Gardenia Sweet Heart vertakt makkelijk en produceert net zo makkelijk bloemen. Plant de Gardenia Sweet Heart in een mooie sierpot voor in de tuin en u zult een zee aan bloemen hebben gedurende de zomer. In de winter vraagt Gardenia Sweet Heart om beschutting tegen de vorst. Wij adviseren om de Gardenia Sweet Heart gedurende de winter binnen te overwinteren om zo het jaar erna weer volop te genieten van de Gardenia Sweet Heart.

Gardenia jasminoides SWEET HEART (ps-2013-3)  is kwekers rechterlijk beschermd bij het CPVO onder nummer: EU20192209. Vermeerdering zonder toestemming is verboden!

Herkomst: Gardenia jasminoides SWEET HEART (ps-2013-3) PBR  is gevonden door J. Berry Nursery uit Amerika (TX). Gardenia jasminoides SWEET HEART (ps-2013-3) PBR is beschermd in Europees kwekersrecht onder nummer: EU20192209

Gardenia jasminoides CELESTIAL STAR (ps-2013-4)
Menu