Gardenia jasminoides CELESTIAL STAR (ps-2013-4)

Gardenia Celestial Star is een bladhoudende heester met mooie elegante witte bloemen die een memorabele geur verspreiden die lang bij je zal blijven. De eerste bloemen zullen aan het einde van het voorjaar zichtbaar zijn, en zullen gedurende de gehele zomer verspreidt verschijnen over de plant. Gardenia Celestrial Star heeft mooi vaasvormig donkergroen blad. De groei is erg makkelijk, net zoals de knopvorming, Gardenia Celestial Star vertakt makkelijk en produceert net zo makkelijk bloemen. Plant de Gardenia Celestial Star in een mooie sierpot voor in de tuin en u zult een zee aan bloemen hebben gedurende de zomer. In de winter vraagt Gardenia Celestial Star om beschutting tegen de vorst. Wij adviseren om de Gardenia Celestial Star gedurende de winter binnen te overwinteren om zo het jaar erna weer volop te genieten van de Gardenia Celestial Star.

Gardenia jasminoides CELESTIAL STAR (ps-2013-4)  is kwekers rechterlijk beschermd bij het CPVO onder nummer: EU20192210. Vermeerdering zonder toestemming is verboden!

Herkomst: Gardenia jasminoides CELESTIAL STAR (ps-2013-4) PBR  is gevonden door J. Berry Nursery uit Amerika (TX). Gardenia jasminoides CELESTIAL STAR (ps-2013-4)  PBR is beschermd in Europees kwekersrecht onder nummer: EU20192210

Hydrangea paniculata Pastelgreen® (‘Rencolor’PBR)
Gardenia jasminoides SWEET HEART (ps-2013-3) PBR
Menu