Echinacea purpurea `Fourth of July‘ PBR

‘4th of July’ is een zeer sterke Echinacea met mooie donker roze bloemen. De bloemblaadjes hebben de vorm van een lepel. Haar stevige stelen zijn mooi donker van kleur en steken mooi af bij het donker groene puntige blad. Met een hoogte van maximaal 60 cm is de ‘4th of July’ een perfecte plant voor in de tuin en als vak beplanting. Ook als patio plant of balkon plant gedijdt de ‘4th of July’ prima. De naam zegt het al, maar de ‘4th of July’ bloeit gegarandeerd voor 4 juli. Na de bloei terug knippen en heeft hetzelfde jaar nog eens plezier van de plant. ‘4th of July’ toont niet in een keer al haar bloemen, maar bloeit over een periode van 6 tot 8 weken. Een echte doorbloeier dus.  Zeer winterhard en gedijt goed in de felle zon.

Echinacea purpurea `Fourth of July‘ is beschermd in Europa onder nummer: EU43246  en in Noord Amrika onder nummer: PP22,075 Vermeerdering zonder schriftelijke toestemming verboden.

Herkomst: Echinacea purpurea `Fourth of July‘  is veredeld door Adorjan Rakosi uit Hongarije. Echinacea purpurea `Fourth of July‘   is bescherm in Europa door het CPVO onder nummer: EU43246 en in Amerika met als nummer: PP22,075

Cupressocyparis x leylandii ‘Green Rocket’ PBR
Fargesia ‘Obelisk’ PBR
Menu