Ons netwerk…

In de loop der jaren heeft Breederplants VOF een netwerk opgebouwd in Europa, Azië, Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland. Dit om u als eigenaar van het ras een zo breed mogelijk verkoopgebied aan te kunnen bieden. Op deze continenten zijn wij een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven om de controle, exploitatie en marketing directer en gerichter te kunnen realiseren voor u als eigenaar van het ras.

Breederplants VOF is binnen Europa ook agentschap aangegaan met verschillende bedrijven in verschillende landen waaronder:
Globe Planter – Frankrijk, Spanje en Portugal
Genesis plant marketing – United Kingdom en Ierland

Ook vertegenwoordigd Breederplants VOF in het voormalig Oost-Europa verschillende bedrijven. Dit hebben wij gedaan om de kwekers een breder pakket aan te bieden om te kweken in deze landen. De bedrijven waar wij mee samen werken in het voormalig Oost-Europa zijn:
Plantipp BV
Kolster BV
Genesis plant marketing
Tesselaar uit Australië

Mocht u meer informatie willen wat Breederplants VOF allemaal voor u kan betekenen betreft het onderbrengen van soorten bij kwekers, controle of het vermarkten van uw soorten of u heeft interesse om een ras van Breederplants VOF te kweken, neem dan gerust contact met ons op via de email of per telefoon ( dit vind u onder het icoontje – CONTACT)

Menu